Termeni si conditii

1. Condiţii de livrare

Expedierea produselor

Pro Turbo asigură transportul  pentru toate comenzile făcute în România.

Termenul de livrare

Pro Turbo estimează pentru dumneavoastră data expedierii şi termenul de livrare în funcţie de disponibilitatea produselor cumpărate. Veţi primi aceste informaţii după finalizarea comenzii în emailul de confirmare, precum şi în sumarul comenzii din contul dumneavoastră. În cazul în care produsul comandat nu se află în stoc, veţi fi informat telefonic sau prin email despre timpul de întârziere.

Timpii de distribuţie

Prin curier ‒ Fan Courier
În maximum două zile de la data finalizării comenzii. Orice altă întârziere sau indisponibilitate a produsului comandat în această perioadă va fi anunţată prin email sau telefonic.

Plasarea unei comenzi online implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare, preţurilor produselor şi costurilor de transport.

2. Confidenţialitate

Pro Turbo respectă confidenţialitatea tuturor datelor introduse la efectuarea unei comenzi. NU încurajăm SPAM-ul, NU vindem şi NU facem schimb de adrese de email obţinute prin intermediul acestui site.

Informaţiile primite nu vor fi divulgate către terţe părţi, cu excepţia firmelor de curierat şi doar cu scopul livrării comenzii.

Informaţiile personale pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor şi produselor din magazinul virtual:

 • procesarea comenzilor;
 • oferirea de produse şi/sau servicii;
 • soluţionarea cererilor, întrebărilor şi/sau a reclamaţiilor făcute către noi;
  realizarea studiilor de piaţă şi marketing;
 • înregistrarea informaţiilor în vederea promovării ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor, promoţiilor şi a altor beneficii;
 • trimiterea newsletterului cu informaţii relevante din domeniul sănătăţii, spiritualităţii, dezvoltării personale şi ştiinţelor de frontieră;
 • ne obligăm să încetăm comunicările prin email către dumneavoastră în maximum trei zile din momentul în care ne solicitaţi acest lucru.

3. Drepturi de autor

Articolele, informaţiile publicate pe site cu privire la descrierea produselor sau a principiilor pe baza cărora acestea funcţionează, imaginile, elementele de grafică web, scripturile şi software-ul reprezintă proprietatea Gesano Business SRL, compania care deţine marca Pro Turbo, şi a partenerilor săi, fiind protejate prin licenţă de timpul Common Licence şi de Legea pentru protecţia drepturilor de autor.

Preluarea informaţiilor despre produse sau a imaginilor acestora fără acordul scris al companiei Pro Turbo este considerată furt de proprietate intelectuală şi se sancţionează conform legislaţiei în vigoare.

Tentativele de acces neautorizat la site şi încercările de fraudă vor fi raportate autorităţilor competente.

Orice conflict apărut între Pro Turbo şi clienţii noştri se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale din domeniu.

4. Condiţii şi termeni de utilizare

Sunteţi bineveniţi la Pro Turbo şi vă mulţumim pentru atenţia pe care ne-o acordaţi.

Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie să ştiţi că serviciile noastre sunt oferite cu anumite condiţii.

Dacă vizitaţi magazinul www.ProTurbo.ro, folosiţi sau veţi folosi serviciile furnizate de noi înseamnă că acceptaţi condiţiile de mai jos.

Vă rugăm să le citiţi cu atenţie.

Confidenţialitatea

Pentru a înţelege mai bine modul nostru de lucru, vă rugăm să citiţi cu atenţie regulile de Confidenţialitate care reprezintă, de asemenea, o condiţie de vizitare a magazinului nostru pe care dumneavoastră o acceptaţi în întregime.

Comunicatele electronice

Atunci când vizitaţi magazinul nostru sau când ne trimiteţi un email înseamnă că dumneavoastră comunicaţi cu noi în mod electronic. În acest sens, consimţiţi următoarele:

 • să primiţi în acelaşi mod de la noi mesajele;
 • să agreaţi mesajele postate de noi pe magazinul www.TurboStore.ro;
 • că toate înţelegerile, mesajele, notele sau alte informaţii pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerinţele legale pe care le implică acest tip de comunicare.

Drepturile de autor

Conţinutul acestui website (text, grafică, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea Gesano Business SRL, compania care deţine marca Pro Turbo, şi cad sub incidenţa dreptului de autor prevăzut de legea română.

Drepturile de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor menţionaţi la sfârşitul textului respectiv.

Drepturile de autor pentru siglele şi sloganele partenerilor şi colaboratorilor noştri le aparţin acestora şi sunt reproduse cu acceptul lor.

Accesul în website

Site-ul www.proturbo.ro vă oferă dreptul limitat de a accesa şi folosi în scop personal acest website.

Limitarea se impune în cazul descărcării şi stocării (altfel decât in cache) sau modificării, în întregime sau parţial, a conţinutului acestui website, în situaţia în care nu există un accept scris din partea noastră.

Nu este permisă revânzarea sau folosirea în scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preţurilor, parţial sau în întregime, fără consimţământul nostru scris.

Acest website, parţial sau în totalitate, nu poate fi reprodus, copiat, vândut, revândut, vizitat sau exploatat în vreun alt fel pentru un scop comercial, fără consimţământul nostru scris.

Nu este permisă utilizarea în frame-uri a mărcilor, logourilor sau altor informaţii specifice Pro Turbo (inclusiv imagini, text, design, formularistică), fără consimţământul nostru scris.

Nu este permisă utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care să conţină numele Pro Turbo sau alte mărci înregistrate din acest website, fără consimţământul nostru scris.

Este permisă, cu drept de revocare şi neexclusiv, crearea hiperlinkurilor către pagina principală a www.ProTurbo.ro atât timp cât acel link nu denigrează sau pune într-o lumină nefavorabilă compania Pro Turbo, partenerii săi sau produsele incluse în magazin.

Contul dumneavoastră

Dacă utilizaţi acest website, sunteţi direct răspunzător pentru păstrarea confidenţialităţii numelui de utilizator şi parolei contului dumneavoastră şi de restricţionarea accesului la calculatorul dumneavoastră şi sunteţi de acord să acceptaţi responsabilitatea pentru orice activitate care se desfăşoară sau se va desfăşura în cont sub numele de utilizator şi parola dumneavoastră.

Pro Turbo îşi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a şterge sau modifica conţinutul website-ului sau a contului dumneavoastră personal sau de a anula comenzi fără nicio restricţie sau înștiințare prealabilă.

Impresii, comentarii, comunicări diverse

Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atât timp cât conţinutul lor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu atentează la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuală sau nu aduce injurii unui terţ.

De asemenea, nu trebuie să constituie sau să conţină viruşi, campanii politice sau orice altă formă de spam.

Pro Turbo îşi rezervă dreptul (dar nu se obligă) să elimine sau să modifice un asemenea tip de conţinut.

Descrierea produselor

Echipa Pro Turbo doreşte să vă prezinte cât mai detaliat şi corect produsele prezente pe website. Totuşi, Pro Turbo nu garantează că descrierea produselor şi a serviciilor, precum şi conţinutul acestui website sunt lipsite de erori, complete şi actuale. Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situaţiei este returnarea produsului nefolosit. Pentru mai multe detalii, verificaţi şi pagina care conţine Politica de retur.

5. Politica de retur

Returnarea produselor în 5 de zile de la achiziţionare

Produsele returnate trebuie să fie funcţionale, în parametrii normali şi să fie însoţite de certificatul de garanţie în original, documentul fiscal de achiziţie, în original.

Produsele returnate nu trebuie să aibă urme de uzură, deteriorări mecanice şi trebuie să aibă ambalajul original.

Produsele care se doresc a fi returnate nu trebuie să fi suferit niciun fel de intervenţie în service.

Produsele care nu se află în ambalajul original sau sunt returnate fără accesoriile originale nu sunt acceptate la retur.

Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor, de pe produse sau ambalaje atrag refuzul de returnare a produselor.

Prin solicitarea returului, clientul declară că a luat la cunoştinţă condiţiile prezentului regulament şi este de acord în totalitate.

Garanţia

Produsele noastre au certificate de garanţie valabile 24 de luni. Dacă apar probleme în timpul perioadei de garanţie sau după ce expiră această perioadă, trebuie să trimiteţi produsul la sediul nostru. Pentru acest lucru, ne puteţi contacta telefonic, numerele de telefon fiind afişate în rubrica Contact.

6. Soluţionarea litigiilor

Conducerea firmei Pro Turbo va face tot posibilul ca neînţelegerile privind orice tip de dispută între aceasta şi terţe părţi să fie rezolvate pe cale amiabilă de către reprezentanţii lor. În cazul în care rezolvarea neînţelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluţionarea litigiilor va reveni instanţei judecătoreşti competente din România.

7. Modificări în politicile Pro Turbo

Vă rugăm să revedeţi şi celelalte politici ale companiei Pro Turbo, precum politica de preţuri sau politica de retur, politici care, de asemenea, condiţionează vizita dumneavoastră pe site-ul www.ProTurbo.ro.

Ne rezervăm dreptul de a face în orice moment modificări în magazin, la politicile firmei (indiferent care sunt acestea), precum şi în aceste condiţii de vizitare şi utilizare a magazinului www.ProTurbo.ro, fără a avea obligaţia de a anunţa în prealabil persoanele terţe.

8. Politica de retur

V7. Modificări în politicile Pro Turboă rugăm să verificaţi coletul în momentul în care îl primiţi  prin curier. Acesta nu trebuie să fie deteriorat, desfăcut şi nu trebuie să aibă semne vizibile de lovire.

În cazul în care constataţi că a fost deteriorat, desfăcut şi prezintă semne vizibile de lovire în timpul transportului, refuzaţi-l şi sunaţi-ne pentru a soluţiona problema.

Aparatele noastre sunt atent testate şi verificate, iar când le livrăm sunt în perfectă stare de funcţionare.

Call Now Button