Condiţii şi termeni de utilizare

Sunteţi bineveniţi la Pro Turbo şi vă mulţumim pentru atenţia pe care ne-o acordaţi.

Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie să ştiţi că serviciile noastre sunt oferite cu anumite condiţii.

Dacă vizitaţi magazinul www.ProTurbo.ro, folosiţi sau veţi folosi serviciile furnizate de noi înseamnă că acceptaţi condiţiile de mai jos.

Vă rugăm să le citiţi cu atenţie.

Confidenţialitatea

Pentru a înţelege mai bine modul nostru de lucru, vă rugăm să citiţi cu atenţie regulile de Confidenţialitate care reprezintă, de asemenea, o condiţie de vizitare a magazinului nostru pe care dumneavoastră o acceptaţi în întregime.

Comunicatele electronice

Atunci când vizitaţi magazinul nostru sau când ne trimiteţi un email înseamnă că dumneavoastră comunicaţi cu noi în mod electronic. În acest sens, consimţiţi următoarele:

  • să primiţi în acelaşi mod de la noi mesajele;
  • să agreaţi mesajele postate de noi pe magazinul www.TurboStore.ro;
  • că toate înţelegerile, mesajele, notele sau alte informaţii pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerinţele legale pe care le implică acest tip de comunicare.

Drepturile de autor

Conţinutul acestui website (text, grafică, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea Gesano Business SRL, compania care deţine marca Pro Turbo, şi cad sub incidenţa dreptului de autor prevăzut de legea română.

Drepturile de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor menţionaţi la sfârşitul textului respectiv.

Drepturile de autor pentru siglele şi sloganele partenerilor şi colaboratorilor noştri le aparţin acestora şi sunt reproduse cu acceptul lor.

Accesul în website

Site-ul www.proturbo.ro vă oferă dreptul limitat de a accesa şi folosi în scop personal acest website.

Limitarea se impune în cazul descărcării şi stocării (altfel decât in cache) sau modificării, în întregime sau parţial, a conţinutului acestui website, în situaţia în care nu există un accept scris din partea noastră.

Nu este permisă revânzarea sau folosirea în scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preţurilor, parţial sau în întregime, fără consimţământul nostru scris.

Acest website, parţial sau în totalitate, nu poate fi reprodus, copiat, vândut, revândut, vizitat sau exploatat în vreun alt fel pentru un scop comercial, fără consimţământul nostru scris.

Nu este permisă utilizarea în frame-uri a mărcilor, logourilor sau altor informaţii specifice Pro Turbo (inclusiv imagini, text, design, formularistică), fără consimţământul nostru scris.

Nu este permisă utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care să conţină numele Pro Turbo sau alte mărci înregistrate din acest website, fără consimţământul nostru scris.

Este permisă, cu drept de revocare şi neexclusiv, crearea hiperlinkurilor către pagina principală a www.ProTurbo.ro atât timp cât acel link nu denigrează sau pune într-o lumină nefavorabilă compania Pro Turbo, partenerii săi sau produsele incluse în magazin.

Contul dumneavoastră

Dacă utilizaţi acest website, sunteţi direct răspunzător pentru păstrarea confidenţialităţii numelui de utilizator şi parolei contului dumneavoastră şi de restricţionarea accesului la calculatorul dumneavoastră şi sunteţi de acord să acceptaţi responsabilitatea pentru orice activitate care se desfăşoară sau se va desfăşura în cont sub numele de utilizator şi parola dumneavoastră.

Pro Turbo îşi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a şterge sau modifica conţinutul website-ului sau a contului dumneavoastră personal sau de a anula comenzi fără nicio restricţie sau înștiințare prealabilă.

Impresii, comentarii, comunicări diverse

Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atât timp cât conţinutul lor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu atentează la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuală sau nu aduce injurii unui terţ.

De asemenea, nu trebuie să constituie sau să conţină viruşi, campanii politice sau orice altă formă de spam.

Pro Turbo îşi rezervă dreptul (dar nu se obligă) să elimine sau să modifice un asemenea tip de conţinut.

Descrierea produselor

Echipa Pro Turbo doreşte să vă prezinte cât mai detaliat şi corect produsele prezente pe website. Totuşi, Pro Turbo nu garantează că descrierea produselor şi a serviciilor, precum şi conţinutul acestui website sunt lipsite de erori, complete şi actuale. Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situaţiei este returnarea produsului nefolosit. Pentru mai multe detalii, verificaţi şi pagina care conţine Politica de retur.Call Now Button